Lunch
Lunch
Amuses
espuma van bloemkool . daslook . haringkaviaar
krielaardappel . mimolette kaas . jalapeno
Petit gris
champignon . peterselie . aardappel espuma
OFRillette van eend
aardpeer
(*)Roggevleugel
krielaardappel . prei . handgepelde grijze garnaal
Ierse runderbavet . merg
OFschelvis
shiitake . sjalot . boerenkool
Doyenne peer
amandel . chocoladesorbet
3 gangen 47,- aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht 24,-
Extra Voorgerecht (*) +18,- aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht 32,-
10 jarig all-in 4 gangen formule 100,-
Niet alcoholisch arrangement mogelijk
Kaas i.p.v. dessert + 10,-
#de samenstelling van onze gerechten kan veranderen #restaurantvos
#9160 #food #yummy #dinner #delicious #nomnom
#jongkeukengeweld #gaultmillau13,5 #michelin